• darkblurbg
  • darkblurbg

Wij plaatsen zowel bij Nieuwbouw en renovatieprojecten EPDM-daken, bitumen en dakpannen. Voor lekkages, dak onderhoud, en dak inspecties kunt u ons inschakelen voor zowel bitumen, PVC, EPDM, als pannendaken. Deze kunnen wij inspecteren en eventuele lekkages direct verhelpen.

 

Lekkages

Bij lekkage meldingen zijn wij binnen 24 uur ter plaatse. Vooraf geven wij een kosten indicatie. Echter kan het wegens onvoorziene omstandigheden voorkomen dat er meer werkzaamheden nodig zijn en zullen u dan zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen.

 

Nieuwbouw en renovatieprojecten

Wij zullen u altijd eerlijk informeren over de beste keuze voor u dak. Wij kunnen u van dienst zijn voor zowel het hellende als het platte dak. Voor een vrijblijvende offerte kunt u gebruik maken van ons contact formulier of telefonisch een afspraak inplannen.

Wij plaatsen EPDM-daken op maat met onze gespecialiseerde vakmensen. Daarnaast kunnen dakdekkers bij ons ook daken bestellen op maat, vraag naar de voorwaarde via ons contact formulier of telefonisch. Wij leveren geen kant en klaar pakketten aan particulieren. Wij willen ten alle tijden klanten een goed dak leveren dit is erg lastig bij plaatsing door mensen met onvoldoende kennis. Dit omdat wij dan niet kunnen garanderen dat ons product juist wordt geplaatst.

EPDM

 

Dakisolatie

Dakisolatie in combinatie met een dakrenovatie kan een goede investering zijn, zeker als er onder het dak een leefruimte is. De juiste isolatie zorgt voor een besparing op stookkosten. Het is belangrijk dat de isolatie juist wordt aangebracht, wanneer isolatie verkeerd wordt geplaatst kan u gehele dakconstructie gaan rotten. Laat u dus goed informeren voor u uw dak laat isoleren. Wij kunnen voor u een persoonlijke offerte opstellen toegespitst op u wensen en woning. 

 

Dakonderhoud en dak inspecties

Het geeft een goed gevoel te kunnen vertrouwen op het dak boven je hoofd.  Een onderhoudsplan, met onze betrouwbare garantie, door Roof factory samen met u opgesteld, geeft vertrouwen en rust.

Dak onderhoud is nodig om een lange levensduur van uw dak te garanderen. Wanneer schade aan het dak in een vroeg stadia verholpen wordt, is de kans op lekkages en waterschade minimaal.

Een aanbieding door Roof factory betreffende het onderhoud aan uw dak, begint met een uitvoerige inspectie. Hiervan maken wij een rapport welke met u besproken wordt. Aan de hand hiervan kan besloten worden tot een eenmalige reparatie/renovatie of een vernieuwing van het dak. Of u beslist tot een meerjarig onderhoudsplan. In het onderhoudsplan worden naast het correctief planmatig onderhoud ook herstelwerken gepland en kunnen vernieuwingen worden opgenomen.

In het onderhoudscontract worden ook afspraken betreffende isolatiewaarden opgenomen Dit onderhoudsplan garandeert u van een goed functionerend dak tegen voorspelbare kosten voor een lange termijn. Roof factory garandeert u een goed onderhouden dak.