• darkblurbg
  • darkblurbg

EPDM staat voor Ethyleen – Propyleen – Dieen Methyleen

EPDM is een dun rubber welke zeer flexibel, waterdicht en oersterk is. Er zijn verschillende soorten EPDM op de markt en ook verschillende soorten van verwerking. Wij werken alleen met Roof.proof Duitse kwaliteits EPDM welke in o.a. Duitsland en Zwitserland zeer veel wordt toegepast.  Wij maken gebruik van een Thermofast lastechniek welke zorgt voor een homogene verbinding.

Doordat wij vooraf voor 95% het dak op maat maken en hoeken, doorvoeren en schoorstenen al inwerken, kan uw dak met minimale overlast in een snel tempo geplaatst worden. Bij casco nieuwbouw kan het dak al klaarliggen wanneer de woning gebouwd gaat worden, hierdoor is de woning vrijwel direct waterdicht zodra deze gebouwd is.

Onze Roof.proof daken zijn zeer geschikt als basis voor een kaaldak, groendak, zonnepanelendak of een grinddak. Roof.proof is ook toepasbaar voor bijvoorbeeld natuurvijvers, waterbassins of vuilstortplaats.

Voor meer informatie met betrekking tot onze werkwijze en Roof.proof komen wij graag vrijblijvend langs om de specificaties en verwerking met u door te nemen.          

Contact opnemen Bel ons